Ik wil ook een groene werkplek

Botanico plaatst, onderhoud en revitaliseert uw binnenbeplanting. Elke maand komen de specialisten langs om uw groene decoratie in topconditie te houden. Het is bewezen dat het prettig werken is binnen een groene omgeving. Planten zorgen namelijk voor schone lucht en daarbij is het ook nog eens zo dat planten voor minder ziekte verzuim zorgen.

Lets go green! Are you going green?

Van offerte en plaatsing tot onderhoud

Wij helpen u graag een passend binnenbeplantingsplan samen te stellen. Één van onze adviseurs komt bij u langs om de locatie te bekijken, de wensen te bespreken en daaropvolgend een passend plan aan te bieden. Dit is geheel vrijblijvend. Na uw akkoord op het plan en offerte gaan wij aan het werk.

In de eigen kwekerij worden de plantenbakken al opgemaakt, zodat u nauwelijks hinder hebt van het plaatsen.

Groene decoratie/Groene vingers geven raad.

Van plantenbakken tot plantenwanden, moswanden, grote bomen, het kan niet gek genoeg. De aanleg, de plaatsing en het onderhoud van de planten vereist vakkennis. Ieder gebouw en ieder bedrijf heeft nu eenmaal een eigen sfeer en een eigen klimaat. Dat vraagt om een op maat gemaakt advies. Of het nu om een kleine ruimte gaat of om een gebouw met een aantal verdiepingen. Botanico luistert naar uw wensen en adviseert op grond daarvan over de mogelijkheden voor de binnenbeplanting in uw gebouw. Het advies wordt afgestemd op het gebruik van de verschillende ruimtes.

Heeft u een vraag? Zou u de mogelijkheden met ons willen bespreken? Wenst u vrijblijvend een voorstel te ontvangen? Wanneer u ons contact formulier invult reageren wij zo snel mogelijk!

U kunt ons ook bereiken via het nummer: 0297 - 347 797
Of stuur een e-mail naar: info@botanico.nl

 

contact

  • Botanico Binnengroen Projecten
  • Heermanszwet 13 b
  • 1435 CC Rijsenhout
  • 0297 - 347 797

social

facebook pinterest insta